De ervaringen van onze gasten tussen 2009 en eind 2014 kon u lezen in het gastenboek  op onze site:  http://www.vakantiehuis-ankum.nl

 Vanaf 2015  nodigen wij u van harte uit om dit op deze nieuwe site te doen!

Gastenboek

11 berichten op 3 pagina's
Dirk en Erica Lodder - Westbroek
29-09-17 17:36:58
We zijn al weer een week thuis! Maar in de periode vanaf 2 september tot en met 23 september waren we neer gestreken in Bippen. We waren er al weer voor de 5e keer, dit keer zaten we in de Schwalbe een huis die van alle gemaken is voor zien. Zelfs ook een vaatwasmachine (op twee benen), altijd leuk om zelf te doen tijdens de vakantie, brengt toch een stuk gezelligheid met zich mee. We hebben dit keer meer gefietst dan ooit in en buiten de omgeving van Bippen. Diverse keren de fietsen achterop de auto en leuke routes uitgezocht om te fietsen. Wij hebben als vanouds weer genoten in Bippen, voor ons voelt het op een of andere manier thuis komen. Dus we hebben dan ook weer onze zomer vakantie weer gepland met als bestemming Bippen! Een echte aanrader om in Bippen te verblijven tijdens je vakantie. Tot gauw weer in Bippen, Dirk en Erica.
Hilbert en Joke Fledderus
14-08-16 22:54:41
Afgelopen juli hebben wij met ons dochtertje van anderhalf tien heerlijke dagen doorgebracht in het schattige huisje Schwalbe. Heel hartelijk ontvangen door Henk en Ineke die het huisje ontzettend schoon en netjes hadden klaar gemaakt voor onze aankomst. Bovendien hadden ze zeer gastvrij op allerlei manieren rekening gehouden met het feit dat mijn vrouw hoogzwanger is. Verder waren er toegangskaartjes voor het klein-maar-fijne zwembad op vijf minuten fietsen van het huisje. De tuin had veel ruimte voor onze dochter om binnen het zicht te spelen en op alle momenten van de dag zon en schaduw. We hebben in de directe omgeving heerlijk gefietst, gewandeld en gegeocacht. In alle opzichten een geslaagde vakantie. Het huisje en de gastdame en -heer zijn echte aanraders.
Patricia Akkermans
11-05-16 23:50:49
De Buchfink vonden we al top maar we zijn als een blok gevallen voor de Nachtigall. Heerlijke meivakantieweek mogen hebben in jullie vakwerkhuis. Prachtig weer dus twee keer gezwommen in het zwembad Linus in Lingen. Ook nog in Minden naar Potts Park (vergelijkbaar met de Julianatoren in onze "hometown" Apeldoorn maar allemaal net iets ruimer opgezet). Stiekem nog een dagje Veenhuizen in Nederland naar het Gevangenismuseum (ontzettend mooi vormgegeven speurtocht voor de kinderen!). Genoeg gedaan maar iedere dag fijn thuiskomen in "onze" Nachtigall. Even lekker in de sauna zitten met dochterlief. Bij aankomst een knapperend haardvuur en kaarsjes en de bedjes opgemaakt. De vogeltjes, konijntjes in de ruime tuin en de eekhoorn op de vensterbank voor het vensterraam. Het was echt een feestje deze vakantie! En jullie zijn de volmaakte gastheer en gastvrouw. Overal is aan gedacht, overal mag gebruik van worden gemaakt. Een dikke 10+ en heel graag tot ziens!
Hans
20-01-16 19:52:29
Een gezellige warmte kwam ons al in de gang tegemoet.
Het huisje was opgevrolijkt met diverse kerstversieringen.
Leuk binnenkomen zo.
Onze kinderen en kleinkinderen kwamen de tweede kerstdag en namen gelijk het rode "snorrepotje" voor hun rekening.
De kleinkinderen vermaakten zich door klein hout te sprokkelen in het bos naast het huisje.
Met elkaar leuke spelletjes gedaan en natuurlijk ook weer de nodige caches gezocht met elkaar.
Wat een geweldige dagen hadden we met elkaar in een knus huisje, dat er zoals altijd tot in de puntjes uit zag.
Zelfs met 6 personen is het goed te doen, al vraagt het wel een beetje onderling overleg wie als eerste de douche in gaat, ha, ha!
In september hopen we hier weer te komen, dan om mooie fietstochten in de geweldige omgeving te maken.
Annette en Henk bedankt voor jullie goede zorgen en attenties ook namens onze kinderen
Ben Meijer
07-10-15 13:51:45
Beste lezer,
Wij, onze vriendin, mijn vrouw en ik zijn een midweek in het vakantiehuis Schwalbe geweest (31 augustus-4 september 2015). Bij aankomst stond Henk ons zo ongeveer op te wachten en heeft hij ons wegwijs gemaakt in het huis. Het huis is bijzonder mooi ingericht. Niet alleen is dat aanwezig wat nodig is ook staan er allerlei snuisterijen die het geheel mooi en gezellig maken. Bovendien waren er een groot aantal interessante boeken aanwezig. Ik de keuken stonden een drietal glazen, een fles wijn, bonbons en een welkoms kaartje. Zeer attent, wij waren aangenaam verrast!
We hebben alle dagen in de mooie omgeving kunnen fietsen. Het weer was op een halve dag regen na prima.
Verder hebben wij samen met Henk, Annet, onze schoonzoon en dochter genoten van een geweldig goed verzorgde BBQ die ons door Henk en Annet is aangeboden.
Ons verblijf in Bippen liet niets te wensen over, mooi huis, ruim kavel, leuke tuin met terrassen en veel privacy, goed weer, prachtige omgeving en een super gastvrij koppel Henk en Annet!
Henk en Annet, bedankt voor deze onvergetelijke midweek!
Geesje, Ammy en Ben
Tonen: 5  10   20

Hartelijk dank voor uw bijdrage aan ons digitale gastenboek!