Over onszelf...

"Even voorstellen":

Wij zijn Annette en Henk Bekkering. In 2006 "ontdekten" wij het Noordelijke Teutoburgerwoud "per toeval", op de terugreis van een vakantie in Denemarken...  Onder de indruk van het landschap en de natuur in deze regio, besloten wij een vakantiehuisje te kopen aan de rand van het pittoreske dorp Ankum, met uitzicht over de es. Er moest heftig gerenoveerd worden... maar binnen een jaar besloten we er zelf permanent te gaan wonen en begon ons onverwachte, persoonlijke avontuur van B&B en vakantiehuis-verhuur in Duitsland...!

Wij hebben er nooit één dag spijt van gehad...

In de afgelopen 12 jaar is er veel gebeurd! Lange tijd hebben we ons toegelegd op de aankoop, renovatie en verhuur van super gezellige vakantiehuizen in deze prachtige omgeving, allemaal even uniek qua uitstraling. Uiteindelijk werden het er zes: de Zaunkönig en Buntspecht in Ankum en de Lerche, Buchfink, Nachtigall, Schwalbe en Blaumeise in Bippen (zie tabbladen).   Niet voor niets kregen ze allemaal vogelnamen: hun gezang is hier alom te horen... Ons motto? "Wij zouden er zelf zó willen wonen"... en dat is precies wat wij onze gasten willen bieden: zomer.... én winter: een heerlijke plek om te genieten en lekker tot rust te komen!                                                                       Het was voor ons een tijd van hard werken, maar ook van genieten van het resultaat en van de leuke en lieve contacten met tientallen, ja honderden gasten, die hun vakantie bij ons hebben doorgebracht!    

Vorig jaar begon er voor ons een nieuwe periode:  hoewel jong van geest en altijd nog op zoek naar nieuwe uitdagingen, hebben we besloten dat we vanaf de 'pensioengerechtigde leeftijd' zelf best wat meer tijd voor vrije tijd en ontspanning mogen nemen... De blokhutten in Ankum hadden we 2 jaar daarvoor al verkocht en vanaf 2018 worden ook drie huisjes in Bippen weer permanent bewoond.

In het knusse 4-persoons vakantiehuis 'Buchfink' - waar wij zelf tijdelijk gewoond hebben - bent u vanaf  2019 van harte welkom! Aan de rand van de Maiburg, op 50 meter vanaf het bos, een heerlijke plek om te vertoeven...


Herzlich Willkommen!

Kaart
Opbellen
E-mail
Info