'Frije Fûgel',

onze stacaravan aan het water in Friesland, een prachtig plekje!

In het Friese Earnewâld (Eernewoude, NL) staat op de zeer luxe Camping "it Wiid" onze 4-persoons stacaravan 'Frije Fûgel' (Vrije Vogel).

Een heerlijke plek direct aan het water, waar altijd veel te bekijken valt. Voor ons bieden de Friese meren nog steeds een leuke afwisseling met het mooie, bosrijke Bippen waar wij nu wonen: je ziet er weer eens een totaal andere flora en fauna! We genieten altijd van de rust & ruimte en van de kleuren van water & lucht...

Omdat wij de stacaravan vooral privé gebruiken, hebben wij geen aparte website voor verhuur, maar als hij vrij is, bent u van harte welkom in onze 'Frije Fûgel'!  Onder het tabblad 'Beschikbaarheid/Contact' kunt u dat checken, óf gewoon even bellen/mailen/contactformulier invullen...

Onze stacaravan is knus, comfortabel en met de grootste zorg & aandacht ingericht, om u een aangenaam verblijf te bieden.

Hij staat op zeer korte loopafstand van alle benodigde voorzieningen van de camping: supermarkt it Wiid, eetcafé de Meerpaal, boot/kano-verhuur, openluchtzwembad, speeltuin, receptie, etc. en er is gratis Wifi.

Zie tabblad 'Prijzen'

Kaart
Opbellen
E-mail
Info